Sportglazen

Sportglazen


Zeiss heeft een specifiek gamma van glazen met hogere krommingen aangepast aan uw sportbril of sportzonnebril.

Hierbij zijn de zijkanten van het glas zo geslepen, dat u niet merkt dat u door een glas met hogere kromming kijkt en aldus geen verschil merkt ten aanzien van uw gewone bril.

Veel personen geven aan dat wanneer zij door een sportzonnebril kijken,  zij een eigenaardig gevoel hebben en een raar zicht krijgen. Dit komt omdat zij niet meer loodrecht,  maar schuin door de lens kijken.  Omdat men met sportbrillen onder die schuine hoek door het glas kijkt, geeft dit een verplaatsingen en een lichte vervormingen van het beeld alvorens dit op het netvlies wordt geprojecteerd.


Dankzij sportglazen van Zeiss is dit probleem van de baan en geniet men duidelijk meer van een scherp en comfortabel zicht. Bovendien kan men de volledige oppervlakte van het glas gebruiken zonder randvervormingen.

Een scherp en comfortabel zicht van rand tot rand!


Zeiss biedt u een ruim gamma van verschillende zonnetinten en flashy kleuren.

Bovendien kan u een keuze maken uit verschillend mirror-coatings.

Mirror green, blue, silver, red & gold etc... kunnen gecombineerd worden met een volledige glas tint of overloopkleuren (dégradé ).


Bovendien zijn alle glazen volledig UV beschermend voor de gezondheid van uw ogen!Sportech glazen omdat het beter en mooier kan.

Bekijk in onderstaande video de sportglazen van Zeiss