Computer glazen

Computer Glazen


Bureau - of computerglazen zijn leesglazen die u een groter kijkbereik geven dan de traditionele leesglazen.

Als gewone leesbrildrager merkt men wel eens dat het zicht beperkt is tot de brandpuntsafstand (lees: werkafstand) waarop men de glazen heeft aangemeten. Verder kijken met de leesbril is dan moeilijk en vaak ziet men bv. het computerscherm niet duidelijk, laat staan een presentatie en de persoon die hem voordraagt. Je ziet deze mensen dan ook vaak met de bril aan een koortje in hun hals bengelen.


Met Office glazen behoort dit geklungel tot het verleden.


Dankzij de Office-BOOK kijk je scherp vanaf de aangemeten leesafstand (vaak 35cm) tot ongeveer 1 meter ver. Hiermee heb je de beste resultaten voor hoofdzakelijk computer werk en vooral voor wanneer men op meerdere schermen tegelijk moet kijken.


Door de Office-NEAR kijk je scherp vanaf de aangemeten leesafstand tot ongeveer 2 meter ver. Dit glas is ideaal voor het bureau werk waarbij je afwisselt tussen het lezen, je computerscherm en de persoon die voor je zit.


Met de Office-ROOM / INDOOR kijk je scherp vanaf de aangemeten leesafstand tot ongeveer 4 meter ver. Dit veredelde leesglas geeft je de mogelijkheid om zowel scherp te lezen, als met de bril rond te lopen op kantoor of binnenshuis.


Office glazen bieden ook voor de drager van gewone multifocale glazen het voordeel, dat men met een meer ontspannen houding naar het computerscherm kan kijken. Bovendien is de beeldbreedte meer dan dubbel zo groot t.o.v. het gewone multifocale glas. Door een minder verkrampte houding zijn nekklachten door langdurig computerwerk verleden tijd.


Uw computerglazen in combinatie met BueGuard blauwfilter verhogen het comfort aanzienlijk en geven u de mogelijkheid om langer zonder vermoeidheid verdeer te werken.