Relaxed Vision

Relaxed Vision


Elk bezoek aan uw Zeiss Vision Center is een ervaring die u nooit zal vergeten: het is een echte “weldaad voor uw ogen.

Een uiterst precisie oogmeting en centrering zijn de basis voor een perfect zicht vanaf de eerst dag, ook in de perifere gebieden van uw glazen.

Dankzij een technologisch hoogstaand systeem van computer evaluatie, worden de meetgegevens optimaal geïmplementeerd in de vorm van high-tech glazen. Zeiss Smartlife brilglazen zijn aangepast aan de behoeftes van elke individuele drager, en vormen de perfect finishing touch.


HET RESULTAAT: Storende visuele afwijkingen worden tot een minimum herleid. Uw zicht wordt maximaal.
GEPERSONALISEERDE PERFECTIE

Stel u voor dat u een paar progressieve glazen heeft die zo op maat gemaakt zijn dat u nauwelijks merkt dat u ze draagt. Dit is echt mogelijk – dankzij Zeiss tailor made Vision.

Bij veel van de vroegere progressieve glazen, moest de drager zich aanpassen aan zijn glazen. Met Smartlife Vision passen we de glazen optimaal aan uw ogen aan.

Enkel Zeiss biedt u het unieke voordeel dat uw persoonlijke visuele behoeftes geïntegreerd worden in het glasoppervlak (2500 referentiepunten).


HET RESULTAAT: Op maat gemaakte glazen met een ongekende precisie voor uw ogen. Voor een optimaal, gepersonaliseerd zicht voor ver, nabij en in de perifere zones.
HET ZICHT VAN MORGEN BEGINT VANDAAG

Communicatie vindt plaats tussen mensen. En dankzij individueel maatwerk ook tussen het glas en het oog. De innovatie: Relaxed Vision. Het zicht als een klasse apart.

We schenken u het comfortabele gevoel van maximale zorg, kwaliteit en technologie. Samen met Zeiss Individuele glazen, een perfecte meting van uw ogen en onze Visufit 1000 Terminal verhogen we uw optische prestatie.

Dankzij deze technologische voorsprong bieden we u een optimale visuele kwaliteit als brildrager.

Zeiss Smartlife Vision benadert maximaal uw natuurlijk zicht. Waarom zou u met minder tevreden zijn?