Relaxed Vision

Relaxed Vision


Elk bezoek aan uw Relaxed Vision Center is een ervaring die u nooit zal vergeten: het is een echte “weldaad voor uw ogen”.

Een uiterst precisie oogmeting en centrering zijn de basis voor een perfect zicht vanaf de eerst dag, ook in de perifere gebieden van uw glazen.

Dankzij een technologisch hoogstaand systeem van computer evaluatie, worden de meetgegevens optimaal geïmplementeerd in de vorm van high-tech glazen. Zeiss Clarity glazen & Nikon lenses, zijn aangepast aan de behoeftes van elke individuele drager, en vormen de perfect finishing touch.


HET RESULTAAT: Storende visuele afwijkingen worden tot een minimum herleid. Uw zicht wordt maximaal.
GEPERSONALISEERDE PERFECTIE

Stel u voor dat u een paar progressieve glazen heeft die zo op maat gemaakt zijn dat u nauwelijks merkt dat u ze draagt. Dit is echt mogelijk – dankzij Relaxed Vision.

Bij veel van de vroegere progressieve glazen, moest de drager zich aanpassen aan zijn glazen. Met Relaxed Vision passen we de glazen optimaal aan uw ogen aan.

Enkel Zeiss biedt u het unieke voordeel dat uw persoonlijke visuele behoeftes geïntegreerd worden in het glasoppervlak (2500 referentiepunten).


HET RESULTAAT: Op maat gemaakte glazen met een ongekende precisie voor uw ogen. Voor een optimaal, gepersonaliseerd zicht voor ver, nabij en in de perifere zones.
HET ZICHT VAN MORGEN BEGINT VANDAAG

Communicatie vindt plaats tussen mensen. En dankzij individueel maatwerk ook tussen het glas en het oog. De innovatie: Relaxed Vision. Het zicht als een klasse apart.

We schenken u het comfortabele gevoel van maximale zorg, kwaliteit en technologie. Samen met Zeiss en Nikon Individuele glazen, staat een perfecte meting van uw ogen met de Relaxed Vision Terminal voor een optische prestatie met technologische voorsprong en een optimale visuele kwaliteit voor elke brildrager. Relaxed Vision benadert maximaal uw natuurlijk zicht. Waarom zou u met minder tevreden zijn?

Video: Onbezorgd kijken met Nikon